Ontdek het grootste ondernemers­netwerk van Vlaanderen

Samen ondernemen, samen groeien

Over heel Vlaanderen zijn maar liefst 18.000 ondernemingen bij Voka aangesloten. Van start-ups tot multinationals, over alle sectoren heen. Zo weten wij als geen ander wat er leeft. Ook omdat we dankzij onze lokale Voka – Kamers van Koophandel zeer dicht bij onze ondernemers staan.

Wij verdedigen, verbinden en versterken ondernemingen zodat ze groeien. Zodat wij allemaal groeien. Want Voka gelooft in ondernemerschap dat de hele maatschappij vooruithelpt. Vandaar ook onze baseline ‘Samen ondernemen, samen groeien’.

350

Medewerkers

Professionals met passie voor ondernemen

18000

Leden

Ondernemers met pit en ambitie

1000

Netwerkevents

Die ons samen sterker maken

Wij zijn ondernemers.
Dus denken we groots.

Voka weegt op het debat en op het beleid omdat we als het grootste ondernemersnetwerk van Vlaanderen met veel zijn. En we kennen de wegen lokaal, nationaal en internationaal.

Wij zijn ondernemers.
Dus dúrven we.

Voka laat als een echte matchmaker doeners en denkers, makers en beleidsmakers, wetenschappers en vennootschappers naar elkaar toegroeien. Om van elkaar te leren, en elkaar verder te brengen.

Wij zijn ondernemers.
En dus zijn we dóeners.

Voka werkt aan de uitdagingen van morgen. Door oplossingen aan te reiken. Door met advies, opleidingen en inspiratie ondernemingen verder te doen groeien.

Ontmoet onze collega’s