Voka logo

Voka vertegenwoordigt meer dan 18.000 ondernemingen, goed voor meer dan 65% procent van de private werkgelegenheid in Vlaanderen en Brussel. 18.000 ondernemingen, dat zijn 18.000 verhalen van mensen die gepassioneerd bezig zijn met hun zaak en die zorgen voor zo’n 70% van de toegevoegde waarde in Vlaanderen.

https://www.voka.be

Op zoek naar een projectbegeleider lerende netwerken productie, kwaliteit en voeding

In 2025 moet West-Vlaanderen de regio zijn met de hoogste graad van ondernemerschap in West-Europa. Dat is de ambitie van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen.
Voka West-Vlaanderen verbindt ondernemers, ondernemingen en hun medewerkers in het meest invloedrijke, innovatieve en internationale netwerk. Zij laat hen samen excelleren door een groeipad op maat uit te tekenen en draagt zo bij tot de welvaart en het welzijn in de regio. Dat is haar engagement.
Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen vertegenwoordigt meer dan 3.200 West-Vlaamse bedrijven, goed voor 68% van de private werkgelegenheid in deze provincie. Bij Voka West-Vlaanderen werken een 50-tal medewerkers.
 
In het kader van de verdere professionalisering van onze activiteiten wenst Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen zich te versterken met een (m/v)
 
Projectbegeleider lerende netwerken productie, kwaliteit en voeding
 
Jouw toegevoegde waarde: Als projectbegeleider sta je in voor het kwalitatief ontwikkelen, verkopen, opstarten, uitwerken en opvolgen van opleidingstrajecten specifiek gericht naar verantwoordelijken productie en kwaliteit en naar ondernemingen uit de voedingsnijverheid, zodat deze zich verder kunnen professionaliseren, ontwikkelen en hun netwerk kunnen uitbouwen.
Daarbij bij zijn de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
 
-          Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor een lerend netwerk productie teamleader en een lerend netwerk kwaliteit en de business clubs food.
Dit van ontwikkeling, marketing, verkoop tot en met de praktische opvolging met gastsprekers en het inleiden en bijwonen van opleidingssessies.
Naast het bekendmaken en promoten van de lopende en toekomstige opleidingsprojecten volg je ook de rendabiliteit op om een positief resultaat te verzekeren.
 
-          Op basis van verdieping in jouw vakdomein,  gesprekken met beslissingsnemers en gerichte trendwatching, ontwikkel je samen met de collega’s nieuwe en innovatieve  opleidingsconcepten voor bovenstaande doelgroepen. 
 
-          Via deelname aan en vertegenwoordiging van Voka Kamer van Koophandel West-Vlaanderen op relevante netwerkactiviteiten bouw je verder aan een performant netwerk.

Wat wordt er van jou verwacht?

- Master TEW, Handelswetenschappen, Ingenieursstudies… of gelijkwaardig door ervaring
-Je hebt een sterke voeling met en inzicht in het bedrijfsleven (productie- en kwaliteitsomgeving) en de economie in het algemeen (thema’s als strategie, algemeen management en groei klinken jou vertrouwd)
-Ervaring in of voeling met de voedingsnijverheid is een extra troef
-Als geboren netwerker leg je gemakkelijk contacten en weet je je vlot uit te drukken
(gesproken en geschreven) in het Nederlands.
-Je koppelt jouw analytisch en conceptueel denkvermogen aan goede ervaringen in projectmanagement en geeft blijk van een punctuele ingesteldheid. Je beschikt over goede coördinerende en organisatorische vaardigheden en weet collega’s en klanten te enthousiasmeren.
-Als resultaatsgerichte teamplayer kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken.
- Door jouw commerciële ingesteldheid slaag je er in meerwaarde te creëren voor Voka West-Vlaanderen en geef je blijk van een uitgesproken klantgerichte ingesteldheid.
-Projectmanagement en de coördinatie van opleidingen vereisen een flexibele ingesteldheid, waarbij avondwerk deel uitmaken van jouw (voltijds) takenpakket (gemiddeld 1 avond/week).
-Je bent pragmatisch ingesteld en schrikt er niet voor terug zelf de handen uit de mouwen te steken bij de implementatie van jouw projecten.

gewenste ervaring

één tot drie jaar ervaring

Wat bieden wij jou aan?

Bij Voka West-Vlaanderen word je door de inspirerende ontmoetingen en talrijke opleidingsmogelijkheden elke dag geprikkeld om het beste van jezelf te geven en krijg je mooie kansen om verder te groeien in jouw rol.

Je komt terecht in een dynamische en motiverende werkomgeving waar inzet wordt beloond. Uiteraard staat daar een marktconform remuneratiepakket tegenover, in lijn met jouw ervaringen en jouw toegevoegde waarde.

Download bijlage(s)